HVAC

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Industriële en commerciële airconditioning

Binnen commerciële en civiele toepassingen (bijv. voor grote gebouwen) zijn er grotere airconditioningsystemen. Dit soort systemen wordt ook ingezet bij industriële proceskoeling. Door de toenemende aandacht voor het milieu moeten deze systemen steeds energiezuiniger werken en met een geringe CO2-voetafdruk.

Wij bieden een breed scala van gassen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Er is reeks koelgassen met een lagere GWP die geschikt is voor toepassing in nieuwere airconditioningsystemen.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Variabel koelmiddelvolume (VRV)

HVAC-systemen met variabel koelmiddelvolume zijn de snelstgroeiende markt in de branche. VRV-systemen werken als koelers doordat koelmiddel door de leidingen circuleert in plaats van een secundaire vloeistof. Dit maakt installatie in zowel grote als kleine gebouwen mogelijk. Huidige systemen gebruiken R-410A. Fabrikanten willen lagere GWP- en A2L-koelmiddelen zoals R-32 in nieuwe systemen gebruiken.

Residentiële splitssystemen

In residentiële airconditioners en warmtepompen werd van oudsher R-22 als koelmiddel gebruikt. Nu de uitfasering van R-22 is voltooid, moeten gebruikers van deze oudere systemen keuzes maken wanneer er een lek optreedt en er koudemiddel moet worden toegevoegd.

Hedendaagse systemen gebruiken R-410A, de overgang naar R32 als laag GWP koudemiddel is in volle gang.

Gaslogic
Gaslogic