Koel en vriestechniek

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Commerciële koeling

Gebruikers van commerciële koeling hebben betrouwbare, effectieve koelsystemen nodig die beantwoorden aan de steeds strengere wetgeving en de toenemende vraag van consumenten naar milieuvriendelijke oplossingen.

Wij leveren een scala aan koelmiddelen voor deze systemen. Zoals een reeks koelgassen met een ozon afbrekend vermogen (ODP) van nul en een lagere GWP (Global Warming Potential) voor retrofitting in bestaande systemen. Daarnaast bieden we een ruim assortiment gassen, waaronder natuurlijke koelmiddelen, die geschikt zijn voor nieuwe installaties, om te zorgen voor een lagere CO2-voetafdruk.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Industriële koeling

Industriële koeling omvat diverse toepassingen, van het koelen van hoge temperatuur-processen tot en met zeer lage temperatuur-toepassingen, zoals medische vriesapparatuur.

Industriële koel- en vriesapparatuur wordt gebruikt in grote magazijnen voor voedselopslag en in voedselproductiefaciliteiten. Gaslogic biedt koudemiddelen voor deze toepassingen in cilinderformaten die vereist zijn vanwege de grootte van de apparatuur.

Supermarkt koeling

Gaslogic  biedt een breed scala aan koelmiddelkeuzes om aan de behoeften van supermarkten te voldoen. Detailhandelaren die overstappen van R404A naar milieuvriendelijker HFK mengsels, HFK / HFO-mengsels en natuurlijke koelmiddelen zoals R-744 (koudemiddelkwaliteit CO2) en R-290 (koudemiddelkwaliteit propaan). is Gaslogic  blijft oude koelmiddelen aanbieden die worden gebruikt om bestaande installaties te onderhouden terwijl conversie- en retrofitplannen worden uitgevoerd.

Huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke koelkasten gebruiken R-134a voor oudere modellen, R-600A isobutaan en R-290 koelmiddelkwaliteit.

Gaslogic
Gaslogic