Koudemiddel afvoer

Bekijk onze producten

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Heeft u een koudemiddel in exces en zoekt u een bedrijf voor de afvoer van deze producten? Dan is Gaslogic uit Schiedam hét bedrijf voor u. Wij beschikken over de nodige ervaring om het overschot van uw koudemiddel af te voeren of te vernietigen. Immers wanneer koelinstallaties worden ontmanteld of geretrofit, dienen de teruggewonnen koudemiddelen te worden ingeleverd bij een geregistreerde verwerker.

Terugwinnen en de afvoer van een koudemiddel doet u met onze hulp

Terugwinning en afvoer van een koudemiddel volgens wet- en regelgeving doet u met onze hulp. Ons bedrijf is immers gespecialiseerd in het verwerken en vernietigen van het exces van uw koudemiddel. Gaslogic doet dit met het doel verdere aantasting van de ozonlaag te voorkomen en daar waar mogelijk regenereerbare koudemiddelen opnieuw op de markt te brengen. Een koudemiddel dat niet te regenereren is, kunnen wij ook vernietigen of de afvoer hiervan uitvoeren. Deze koudemiddelen zullen dan verwerkt worden tot herbruikbaar materiaal voor andere toepassingen of ongevaarlijk afval.  

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Laat uw koudemiddelen veilig en milieuvriendelijk afvoeren door ons bedrijf

Heeft u een koudemiddel van een airco waarvan u de afvoer wilt laten verwerken door ons bedrijf uit Schiedam? Wij kunnen zeker het koudemiddel in kwestie voor u verwerken of vernietigen. Bekijk ons portfolio aan diensten online en maak een afspraak. Wilt u meer weten over ons bedrijf of technische gassen die wij aanbieden?  Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 646905521 of +31 614422793. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@gaslogic.nl. Wij helpen u graag met al uw vragen.

Neem contact op

Gaslogic