R1234ze koudemiddel verkrijgbaar bij een specialist

Bekijk onze producten

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

R1234ze koudemiddel is ontworpen om te gebruiken in mobiele airconditioningsystemen. Dit koudemiddel is te verkrijgen bij Gaslogic, dat onderdeel is van WZR Trading B.V. Wij zijn uw betrouwbare en sterke partner als het gaat om koudemiddelvoorziening en koudemiddelkennis. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren van koudemiddelen die wij zeer competitief aanbieden.

R1234ze: een koudemiddel met indrukwekkende prestaties

De prestaties van koudemiddel R1234ze zijn indrukwekkend. Doordat dit koudemiddel voldoet aan de strengste milieunormen, is dit gas geschikt voor alle klimaten van de wereld. Hierdoor wordt R1234ze koudemiddel wereldwijd ingezet bij het produceren van nieuwe auto’s en aircosystemen. De koelcapaciteit en energie-efficiëntie van dit middel komt overeen met de voorganger: koudemiddel R134a. Daarnaast is koudemiddel R1234yf ook een veelvoorkomende oplossing voor aircogas. Ook met dit koudemiddel is de milieuwinst enorm.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Neem contact met ons op voor advies

Bent u overtuigd van de prestaties van koudemiddel R1234ze? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij Gaslogic in Schiedam. Twijfelt u nog welk koudemiddel de beste oplossing is voor uw situatie? Neem dan contact op met onze specialisten door te bellen naar +31 646905521 of +31 614422793 of stuur een e-mail naar info@gaslogic.nl. Met onze tientallen jaren ervaring, helpen we u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact op

Gaslogic