Een gespecialiseerd bedrijf voor onder andere R134a koudemiddel

Bekijk onze producten

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

R134a koudemiddel is verkrijgbaar bij Gaslogic in Schiedam, wat onderdeel is van WZR Trading B.V. Wij zijn een servicegerichte en transparante partij die gespecialiseerd is in het leveren van koudemiddelen. Al onze producten zijn ontworpen om te werken onder de zwaarste omstandigheden en zijn dan ook vervaardigd volgende de hoogste normen. Bovendien bieden onze producten consistente en betrouwbare gedocumenteerde prestaties.

R134a koudemiddel is te gebruiken voor vele toepassingen

Bij ons bedrijf kunt u het R134a koudemiddel kopen. Het R134a koudemiddel is een HFK-middel dat wereldwijd lang de standaard is geweest voor mobiele airconditioningsystemen. Tegenwoordig worden mobiele airconditioningsystemen voornamelijk voorzien van R1234yf als gevolg van de zogenaamde MAC directive. Daarbij wordt R1234ze koudemiddel wereldwijd ingezet bij het produceren van nieuwe auto’s en aircosystemen. Toch is het R134a koudemiddel dat u bij ons kunt kopen een HFK-middel met vele toepassingen. Zo wordt het zowel in medium en hoge temperatuur stationaire commerciële koelingen gebruikt, als in huishoudelijke klimaatsystemen.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Vraag een offerte aan bij een specialist

Wilt u het R134a koudemiddel kopen bij ons bedrijf? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij Gaslogic uit Schiedam. Wij leveren koudemiddelen zeer competitief aan. Bovendien profiteert u bij ons van persoonlijk contact. Daarbij maken wij gebruik van diverse korte lijnen, waardoor wij snel kunnen schakelen voor u. Heeft u nog vragen over dit koudemiddel of wenst u advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 646905521 of +31 614422793 of stuur een e-mail naar info@gaslogic.nl.  Wij helpen u graag bij al uw vragen.

Neem contact op

Gaslogic