R32 koudemiddel kopen

Bekijk onze producten

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Wanneer u R32 koudemiddel gaat kopen, doet u dit het best bij een specialist. Gaslogic, wat onderdeel is van WZR Trading B.V., biedt een oplossing voor het leveren van industriële gassen voor de industriële en zeevaartmarkt wereldwijd. Doordat wij gespecialiseerd zijn in koude middelen kunnen wij deze competitief inkopen en verkopen. Daarbij hebben wij korte lijnen met diverse bedrijven waardoor wij snel voor u schakelen.

R32 koudemiddel kopen voor warmtepompen

Wie nog koudemiddel R410a gebruikt voor warmtepompen, doet er goed aan om koudemiddel R32 te kopen. Door R32 koudemiddel te kopen, profiteert u namelijk van vele voordelen. Zo biedt dit koudemiddel een hogere efficiëntie dan R410, wat leidt tot een hogere score op de Energie Efficiëntie Richtlijn (EER). Bovendien biedt R32 betere prestaties bij extreme buitentemperaturen en bestaat dit middel slechts uit één bestandsdeel. Daardoor kan het koudemiddel eenvoudig worden gerecycled en hergebruikt.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Stap over naar koudemiddel R32

Koudemiddel R32 kopen doet u eenvoudig bij Gaslogic in Schiedam. Wij zijn een transparante partij die een betrouwbare en flexibele dienstverlening aanbiedt. Daarbij vindt u in ons brede assortiment diverse andere koudemiddelen voor verschillende toepassingen. Vraag bijvoorbeeld een offerte aan voor koudemiddel R134a voor een mobiel airconditioningsysteem. Heeft u nog vragen over een van onze producten? Bel dan naar +31 646905521 of +31 614422793 of stuur een e-mail naar info@gaslogic.nl.  

Neem contact op

Gaslogic