R410a koudemiddel kopen

Bekijk onze producten

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Wanneer u R410a koudemiddel wilt kopen tegen een competitieve prijs, bent u bij Gaslogic in Schiedam op de juiste plek. Wij zijn onderdeel van WZR Trading B.V. en zijn gespecialiseerd in het leveren van koudemiddelen. Doordat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden, bent u bij ons verzekerd van goede communicatie. Bovendien hebben wij korte lijnen met diverse bedrijven waardoor we snel kunnen schakelen voor u.

R410a koudemiddel kopen voor uw airco

U doet er goed aan om R410a koudemiddel te kopen voor uw airco. Dit koudemiddel is efficiënter dan zijn voorgangers R22 en R407c, waardoor er minder van nodig is. Daarbij tast u door koudemiddel R410a te kopen de ozonlaag niet aan, in tegenstelling tot sommige eerder gebruikte middelen. Bovendien produceren airco’s met koudemiddel R410a minder geluid dan de airco’s die met oudere generaties koudemiddel werken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen van R410a koudemiddel.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Profiteer van de voordelen

Wilt u ook R410a koudemiddel kopen en profiteren van de vele voordelen? Vraag dan een offerte aan bij Gaslogic. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 646905521 of +31 614422793 of stuur een e-mail naar info@gaslogic.nl. Ook vertellen onze specialisten u graag meer over de diverse andere koudemiddelen die u in ons uitgebreide assortiment vindt, zoals R407F. Hiervoor maakt u eveneens gebruik van bovenstaande contactmogelijkheden.

Neem contact op

Gaslogic