R449a koudemiddel kopen bij uw betrouwbare partner

Bekijk onze producten

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Om R449a koudemiddel te kopen, gaat u naar de specialisten van Gaslogic in Schiedam. Als onderdeel van WZR Trading B.V. zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van koudemiddelvoorziening en koudemiddelkennis. Wij hebben al tientallen jaren ervaring in het veilig omgaan met brandbare en niet-ontvlambare koudemiddelen. Bovendien krijgt u bij ons altijd een persoonlijke behandeling.

R449a koudemiddel kopen voor commerciële koelsystemen

Koudemiddel R449a is een HFO-houdend mengsel van koudemiddelen dat bestaat uit vier componenten. Dit middel combineert uitstekende koelprestaties met verbeterde energie-efficiëntie en eigenschappen voor het milieu. Dit koudemiddel is ontworpen voor gebruik in nieuwe installaties, maar is ook zeer geschikt als retrofit koudemiddel voor R404a en R507 installaties. Net als koudemiddel R448a kopen ondernemingen R449a vooral om het toe te passen in supermarkten en andere commerciële koelsystemen.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Bekijk het gehele assortiment online

Vraag een offerte aan wanneer u zelf koudemiddel R449a wilt kopen in uw installatie. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 646905521 of +31 614422793 of stuur een e-mail naar info@gaslogic.nl. Bent u op zoek naar een ander koudemiddel, zoals R452a? Bekijk dan de website van Gaslogic voor het gehele assortiment. Door de korte lijnen die wij hebben met diverse bedrijven, is snel schakelen geen probleem voor ons.

Neem contact op

Gaslogic