R453A koudemiddel

Bekijk onze producten

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Bent u op zoek naar het R453A koudemiddel? Zoek dan niet verder dan Gaslogic uit Schiedam. Ons bedrijf biedt u diverse technische gassen die geschikt zijn als koudemiddel, zo ook R453A. Zo kunnen uw koelinstallaties en airconditioners presteren zoals u verwacht. Bekijk ons aanbod aan producten online.

R453A: het HFO-koudemiddel voor uw koelinstallaties vindt u bij ons

Wilt u gebruikmaken van het koudemiddel R453A? Wij bieden u voorgevulde cilinders van dit koudemiddel aan. Het betreft een HFO-koudemiddel, wat milieuvriendelijker is dan traditionele HFK-koudemiddelen. Hierdoor is het minder schadelijk voor de ozonlaag. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de afvoer en verwerking van technische gassen. Hierdoor kunt u uw huidige en gebruikte cilinders gemakkelijk bij ons terug inleveren. Zo wordt u volledig ontzorgd. Is uw cilinder leeg? Ruil deze dan bij ons in voor een nieuwe afgevulde cilinder. Heeft u naast een R453A koudemiddel ook interesse in andere technische gassen? Bij ons in Schiedam kunt u namelijk ook terecht voor het koudemiddel R422D.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Bestel uw R453A cilinder bij ons bedrijf

Wilt u het koudemiddel R453A in cilinder bij ons bestellen? Bekijk dan het aanbod online en vraag eenvoudig een offerte aan. Wilt u meer weten over onze cilinders of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 646905521 of +31 614422793. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@gaslogic.nl.

Neem contact op

Gaslogic