Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Bij Gaslogic in Schiedam kunt u terecht voor verschillende koudemiddelen, zo ook als u R507 wilt kopen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het leveren van koudemiddelen, die wij tegen competitieve prijzen aanbieden. Al onze producten zijn vervaardigd volgens de hoogste normen en bieden consistente en betrouwbare gedocumenteerde prestaties. Onze producten zijn dan ook ontworpen om te werken onder de zwaarste omstandigheden.

R507 kopen om commerciële koelkasten bij te vullen

Mensen kopen koudemiddel R507, evenals R455a, voornamelijk voor commerciële koelkasten. Zo wordt dit middel veelvuldig gebruikt in koelkasten, airconditioningsystemen en diverse andere koel- en vriesinstallaties. R507 is dan ook een geschikt koelmiddel voor het temperatuurgebied tussen de min vijftig graden Celsius en de min vijf graden Celsius. Ook bij het transporteren van dit koudemiddel is het belangrijk om een lage temperatuur aan te houden. Doordat wij onderdeel zijn van WZR Trading B.V., hebben wij korte lijnen met meerdere bedrijven en kunnen wij snel voor u schakelen wanneer u koudemiddel R507 wit kopen.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u R507 kopen en hier graag een offerte voor aanvragen? Neem dan telefonisch contact met Gaslogic op door te bellen naar +31 646905521 of +31 614422793 of door een e-mail te sturen naar info@gaslogic.nl. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en onze vakbekwame medewerkers vertellen u graag meer over dit koudemiddel. Ook voor informatie over een van onze andere koudemiddelen, zoals R513A, staan wij u graag te woord.

Neem contact op

Gaslogic