R513A koudemiddel

Bekijk onze producten

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Voor het leveren van R513A koudemiddel, is Gaslogic in Schiedam uw betrouwbare partner. Wij zijn onderdeel van WZR Trading B.V., hierdoor hebben wij korte lijnen met diverse bedrijven en is snel schakelen voor ons geen probleem. Daarbij vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk in onze werkwijze. Bovendien hebben al onze producten een origine van gecertificeerde producenten.

R513A koudemiddel: voor nieuwe en bestaande koelinstallaties

R513A koudemiddel is een vierde generatie HFO-houdend mengsel van koelmiddelen dat niet brandbaar is. Daarbij heeft dit koudemiddel slechts een GWP-waarde van 631. Koudemiddel R513A staat ook wel bekend als Opteon XP10. Opteon XP10 is geschikt voor nieuwe koelinstallaties, maar ook voor het retrofitten van bestaande koelinstallaties. De meest voorkomende koeltoepassingen voor R513A zijn medium temperatuur commerciële en industriële DX systemen, water chillers, airconditioning en warmtepompen. Bovendien haalt dit koudemiddel een bijna vergelijkbare koelcapaciteit en energie-efficiëntie als bij koudemiddel R134a en is daarom een verstandige keuze.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Bekijk alle producten online

Op de website van Gaslogic vindt u, naast R513A koudemiddel, ook nog diverse andere koudemiddelen. Wenst u bijvoorbeeld koudemiddel R407c voor uw koelinstallatie, airco of warmtepomp? Ook dit vindt u bij ons! Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen. Bel hiervoor naar +31 646905521 of +31 614422793 of stuur een e-mail naar info@gaslogic.nl.  

Neem contact op

Gaslogic