R744 koudemiddel

Bekijk onze producten

Service prioriteit
Just in Time delivery
Competitief

Zoekt u een R744 koudemiddel voor uw koelinstallaties? Gaslogic uit Schiedam biedt u diverse traditionele en natuurlijke technische gassen. Het R744 koudemiddel, koolzuurgas, is een natuurlijk alternatief op traditionele koudemiddelen en hierom minder schadelijk voor het milieu. Bekijk onze selectie aan cilinders online.

Een natuurlijk R744 koudemiddel kopen in een voorgevulde cilinder

Maakt u frequent gebruik van koudemiddelen met technische gassen? Dan is onze cilinder met het R744 koudemiddel zeker een goede optie voor u. Dit R744 koudemiddel is een natuurlijk product, waardoor er minder strikte regelgeving om is. Daarnaast vermindert u de uitstoot van gassen die de ozonlaag aantasten. U kunt bij ons terecht voor voorgevulde cilinders met een R744 koudemiddel, daarnaast kunt u uw huidige cilinders bij ons inleveren. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de afvoer en verwerking van cilinders met technische gassen. Bent u naast een R744 koudemiddel ook geïnteresseerd in andere koudemiddelen? U vindt bij ons het R404AR en R450A koudemiddel.

Gaslogic
Meer weten over een product? We zijn er om je te helpen!

Bel ons: +31 103220994 Mail ons: info@gaslogic.nl

Gasfles - Gaslogic

Vraag een offerte aan voor uw natuurlijk propaan koudemiddel

Wilt u gebruikmaken van een R744 koudemiddel in uw koelinstallatie? Bekijk dan de mogelijkheden online en vraag eenvoudig een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons bedrijf in Schiedam? Onze adviseurs helpen u graag. Stuur een e-mail naar info@gaslogic.nl. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31 646905521 of +31 614422793.

Neem contact op

Gaslogic